Nëntotali
0.00

Grirëse Haeger, HG-7006A

12.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Grirese HG-7006A e përshtatshme dhe ideale për coptimin e frutave apo ushqimeve të juaja të preferuara.Fal fuqisë 250W, mundëson coptimin e shpejtë dhe efikas të ushqimeve për një kohë mjaftë të shkurtër.Fal shtesave të saj të përbëra nga celiku, ju arrini të coptoni edhe akullin apo arrat të cilat janë më vështirë për tu coptuar.

    -Fuqia: 250W


  • grirese,haeger,hg-7006a,coptuese,grise

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve