Nëntotali
0.00

Rubinet Elektrik, ERT-SN 0020

23.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Rubineti elektrik - Ujë i nxehtë i menjëhershëm,
  Freddo SN0020, 3000W

  - Reduktimi i konsumit të energjisë elektrike, ujit, kohës,
  - Lehtë për tu instaluar dhe përdorur,
  - Uji nxehet në vetëm 3-5 sekonda,
  - Nuk kërkohet ngrohje paraprake, siguron ujë të nxehtë gjatë gjithë kohës,
  - I shpejtë dhe efikas,
  - Temperatura e rregullueshme e ujit: nga 30 në 60 gradë,
  - Presioni i ujit: 0,04-0,5MPa,
  - Fuqia: 3000W (222V).
 • rubinet,elektrik,,ert-sn,0020

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve