Nëntotali
0.00

Rubinet Elektrik, ERT-SN 0050

28.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Rubineti elektrik me rezistence kunder gëlgerës (uje i nxehte i menjëhershem) Freddo me zorre dushi Mund ta instaloni shpejt dhe lehte, pa ndihmë profesionale në cdo vend
  ku keni lavaman, kuzhine, banje, garazh, bodrum, punishte etj. Eshte shume lehte per tu instaluar direkt ne lavaman kapaciteti i ngrohjes se ujit: 1.5 - 2l/min.
  Zgjidhja perfekte për shtëpitë ku sistemi i ujit të ngrohtë nuk funksionon. Specifikimet teknike: Fugia e vlerësuar me konsum të ulët të energjisë deri në 3000 W presioni i ujit 0.03-0.5 MPa me rezistencë elektrike kunder gëlqerës e bere nga qelik inox 304 ngroh ujin në nje temperature midis 30-60 ° C (30-40 ° C nê dimêr, 30-60 ° C ver): mund tê ngrohè njè rrjedhe uji prej 1,5 - 2 L/ minute.
  Kendi i rrotullimit 360 P: mbrojtje në rast të mbinxehjes, furnizimi me energji elektrike, tension nominal 220-240 V.

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve