Nëntotali
0.00

Blender për Fruta&Perime, Procesor Ushqimi, Hausberg, HB-7661RS

25.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  • Blenderi Hauseberg, HB-7661RS është një përzierës i shkëlqyer i palëvizshëm që është në gjendje të bluajë vëllime të mëdha të produkteve në pak çaste. Ena e saj e madhe plastike mban 1.5 litra. Masa qarkullon në drejtime horizontale dhe vertikale, duke siguruar bluarje të kujdesshme. Ideal për Smoothie dhe bluarjen e furtav tuajë të preferuar.
  • -Fuqia: 350 W
   -Kapaciteti: 1.5 L

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve