Nëntotali
0.00

Mikser Hausberg, HB4112VR

9.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Mikser Ausberg ka një dorezë ergonomike për të garantuar kontrollin e tij të rehatshëm. Përzierësi HB4112VR  punon me 7 shpejtësi dhe 250W fuqi. Paketa përmban të dyja një grup plastike të vozave të rrahjes dhe një grup të përzirëzve të çelikut inox.


  -Konsumi i energjisë:250W
  -Kontrollohet nga një shtytje e vetme e një butoni
  -Numri i shpejtësive 7
  -Nuk ka garancion


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve