Nëntotali
0.00

Mbajtëse për Tv, 32inch-55inch AS-70, Gold Master

6.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Mbajtëse e cila i përshtatet TV-ve tuaja.Fal saj, arrihen që të vendosen TV-të e madhësive 32 deri në 55inch.

  -Kapaciteti mbajtës 40 kg
  -Madhësitë e TV të Mbështetura midis 32-55 "
  -Largësia nga muri 5 cm VESA me mekanizëm bllokimi
  -Mbështet të gjitha vesat deri në 40 x 40 cm
 • mbajtese,mbajtes,goldmaster

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve