Nëntotali
0.00

Mikrovale Goldmaster, GM-7457

79.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Mikrovale Goldmaster GM-7457  ka një stil ekskluziv me materiale praktike. Dera e qelqit të zbutur ju lejon të kontrolloni vizualisht funksionimin e furrës. Hapësira e brendshme ka një vëllim prej 20 litrash. Goldmaster GM-7457 Ovvi e bën të lehtë përgatitjen e ushqimit me enën prej xhami rrotullues me diametër 245 mm dhe vëllim të madh të brendshëm, ajo gjithashtu tërheq vëmendjen me karakteristikat e tij superiore.

  -Vëllimi i produktit: 20L
  -Dimenzionet: Gjerësia:45.5 cm: Lartësia 26.5 cm: Thellësia:37.0 cm
  -Klasa e energjisë:A
  -Nr i programeve:6

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve