Nëntotali
0.00

Thithëse Industriale. Wet/Dry, GM-7591, Gold Master

64.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën

Out of stock

Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Thithëse elektrike Gold Master në siperfaqe të lagështa dhe të thata. Me anë të fuqisë 2200W arrihet pastrimi i shpejtë dhe efikasë i sipërfaqeve të ndryshme shtëpiake.Fal rrotave lëvizëse, lehtë mundë ta lëvizni kudo.Falë teknologjisë së fundit, ajo pastron lehtë dhe në të njejtën kohë me kursim të lartë të energjisë.

    -Fuqia: 2200W
  • thithse,industriale,fshese,fshes,gold,master,goldmaster

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve