Nëntotali
0.00

Depilator GoldStar, ST-7102

27.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Me funksionin e tij të përdorimit me tela dhe pa tel, mund të vazhdoni ta përdorni edhe kur karikimi të ketë mbaruar, Epilim më efektiv me 18 piskatore 12,5 mm ekstra të gjata Opsionet normale dhe me shpejtësi turbo.
  Bllokimi i udhëtimit Pastrim i lehtë me furçën e pastrimit.

  Koha e përdorimit 60 min
  Koha e karikimit 3 ore
  Lloji i Përdorimit         E thatë
  Përdorimi me tela ka

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve