Nëntotali
0.00

Hekur për Flokë, Goldmaster, GM-7154

14.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Hekuri Goldmaster mund të ngrohë deri në 220 gradë. Nxehtësia e lartë i bën flokët të modelohen më lehtë.Ai i rregullon flokët tuaj pa i dëmtuar ato. Funksioni i vetëm i pajisjes është drejtimi. 

  -Fuqia: 35W
  -Butoni i ndezjes/fikjes
  -Temperatura maksimale 220 ° C
  -Pllaka qeramike: 20 × 100 mm
  -
  Drita treguese

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve