Nëntotali
0.00

Makine për Qethjem EX-3108, Gold Master

9.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Makinë për rrojë e përkryer për heqjen apo stilimin e mjekrës tuaj. Sharrat me çelik inox me teknologji të vetë-mprehjes dhe cilësime të ndryshme precizioni sigurojnë një mjekër të përsosur çdo ditë.Ky prerës i mjekrës është ideal dhe mund të përdoret në çdo kohë, kudo.Prerje me performancë të lartë. -Këmba e rregullueshme e mjekrës ofron gjatësi të ndryshme, perfekt për një mjekër klasike.Praktik në përdorim dhe lehtë për tu pastruar.

  -Gjatësi të rregullueshme të prerjes (0, 1, 2), 3
  -Krehje prerëse 3, 4, 5, mm

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve