Nëntotali
0.00

Aparat i akullit Goldmaster GM-7932 Maxifroze

139.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Goldmaster GM-7932 Prodhuesi i akullit, Kapaciteti 12kg në 24orë.
  Performanca e krijimit të akullit Mund të bëjë 9 copë akulli në 8 minuta
  Aftësi për të bërë dy madhësi të ndryshme akulli,të vogël dhe të madh.
  Rezervuari i ujit 2,2 L
  Mbulesa e sipërme transparente
  Treguesi i shtimit të ujit
  Funksioni i mbylljes automatike
  Fuqia e prodhimit të akullit: 154W-168W 
  Krijimi i akullit fuqia: 220W-240W

 • aparat,i,akullit,goldmaster,gm-7932,maxifroze,ice,uj

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve