Nëntotali
0.00

Led Llampe Emergjente, 30LED

9.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Një nga kushtet më të rëndësishme të një ambienti pune efikas është që ambienti të jetë i ndriçuar mirë. Edhe pse disa zyra nuk marrin rreze dielli, është e mundur të sigurohet ndriçimi i nevojshëm me ndriçim të shëndetshëm. Megjithatë, çështja e ndriçimit në ndërprerjet e energjisë elektrike mund të krijojë një problem serioz. Për këtë, kur  Lambamia 90-Led Dual Stage Beacon  pozicionohet saktë, ai do të sigurojë ndriçim të mjaftueshëm për punën tuaj. 


  Tensioni : 220-240
  Frekuenca: 50-60 Hz
  Koha e karikimit: 24 orë
  Koha e shkarkimit: 3-4 orë
  Maksimumi i mbajtjes së baterisë : 8 orë
 • led,llampe,emergjente,,30led,poqa

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve