Nëntotali
0.00

Peshore Personale, Zilan, ZLN7680

6.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Peshore Personale, Zilan, ZLN7680 do të ndihmojnë për të mbajtur nën kontroll ndryshimet e peshës trupore. Ajo është e pajisur me një sistem kontrolli elektronik dhe tregojnë matjet më të sakta deri në 0,1 kg dhe me një gabim prej 100 g. Ngarkesa e lejuar për pajisjen është 150 kg. Peshorja punon nga një bateri litiumi 3V, dhe burimi zgjat për një kohë të gjatë për shkak të faktit se ato kanë një funksion automatik të fikjes. Treguesi i nivelit të baterisë është i vendosur në ekranin e vogël: do të ju tregojë kur është koha për të zëvendësuar bateritë me të reja. 

  -Ngarkesa maksimale: 150 Kg
  -Treguesi i baterisë
  -Dimensionet: 28
   x 28 

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve