Nëntotali
0.00

Thithëse Midea, 800W, VC-18C

69.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Kapaciteti për pastrim të plotë, i krahasueshëm me një fshesë me korrent 800 watts dhe në një konsum veçanërisht të ulët të energjisë.  Rast i lehtë për tu ruajtur dhe përdorur falë modelit të tij super të lehtë dhe kompakt (4.3 kg). Ndryshimi i qeseve pluhur më rrallë dhe kostot më të ulëta për shkak të vëllimit të madh, prej 3 litrash pluhuri. Sistemi higjienik i filtrit: për ajër të pastër dhe të filtruar në prizë.


  -Fuqia:800W ,
  -Voltazha: 220-240V,
  -Gjatesia e Kabllos: 7m,
  -Kapaciteti I pluhurit: 3L
  -Garancioni: 2 vite

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve