Nëntotali
0.00

Aspirator, Midea, 60A35

129.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Aspirator i cilësisë së lartë nga firma Midea.Fal performancave të saja, arrini që të të evidentoni cdo erë të ushqimeve të cilat ju i përgaditni.Montohet në murë për shtëpinë e juaj apo edhe për ndonjë lokal të cilin ju keni nevojë.

  Specifikat e këtij produkti janë:

  -Cilësimet e Temperaturës
  -Cilësimet e Ajrit
  -Garancioni: 1 vit
 • aspirator,midea,60a35

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve