Nëntotali
0.00

Mikrovale Mekanike, MM720CY6, 20L

79.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Mikrovale montuese e cila I pershtatet ne menyre te shkelqyer kuzhines suaj, Perdoret lehte pasi qe arrini qe ta kontrolloni temperaturen dhe sinjalizuesi tregon se kur ushqimi eshte gati. 

  -Modeli: MM720CY6
  -Kapaciteti 20L
  -Garancioni:2 vite
 • mikrovale,mekanike,mm720cy6,20l,

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve