Nëntotali
0.00

Enëlarese gjysem montuese, WQP12-J7735M

349.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Enëlarse e cilësisë se lartë nga firma Midea.Pastrimi i enëve bëhet në menyrë të shpejtë dhe efikase fal fuqisë së saj.Me anë të klasës së energjisë A+, arrini që në të njejtë kohë të kurseni energjinë. Pa marrë parasysh se qfar lloj të enëve vendosni, me anë të enëlarës Midea bëhet tharja e enëve dhe pa tharjen shtesë me dorë.

  -Niveli I zhurmes: 44dB,
  -Energjia: 266kWh,
  -Garancioni: 5 vite


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve