Nëntotali
0.00

Frigorifer Midea, 510L, HC-689WEN

659.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Për një familje të madhe , duhet të keni parasysh një frigorifer me kapacitet të lartë, . Frigoriferët  Midea janë zgjedhja perfekte për ata që kanë nevojë për kapacitet të madh ftohës. Këtu del për tu njohur Frigoriferi krah për krah Midea HC-689WEN.Për ruajtje të rëndë, frigoriferi  527L Midea HC-689WEN ofron pikërisht atë që ju nevojitet. I ndërtuar sipas standardeve të larta për të cilat dallohen pajisjet shtëpiake Midea, frigoriferi Midea H-689WEN  është një pajisje e qetë për përdorim në shtëpi.Frigoriferi  Midea HC-689WEN jo vetëm që ofron një kapacitet të madh. Është projektuar gjithashtu për të ofruar veçoritë dhe performancën që përputhen me pozicionimin e tij të nivelit të lartë.Merrni kontrollin e tij të panelit me prekje LCD. Imagjinoni të jeni në gjendje të kontrolloni temperaturën e ndarjeve të ndryshme të frigoriferit Midea HC-689WEN me kapacitet të lartë vetëm nga paneli i kontrollit me prekje. Kjo do të thotë që ju mund të vendosni temperaturën e secilës ndarje për tiu përshtatur kërkesave për atë që ruhet në atë zonë. Dhe me panelin LCD, mund të shihni temperaturën e çdo zone me një shikim. Ky është kontroll i plotë mbi mjedisin e ruajtjes në frigoriferin tuaj.

  Ose raftet kundër derdhjeve të frigoriferit Midea HC-689WEN. Ju me siguri dëshironi ti mbani gjërat të rregullta dhe këtë e sigurojnë raftet e mbrojtura .

  Me këtë frigorifer, ju merrni një sistem ruajtjeje shumë më të mirë të segmentuar dhe të organizuar siç duhet për tju dhënë funksionalitet dhe ende, një prekje të klasit.

  Po në lidhje me funksionin super ngrirje dhe super ftohje të frigoriferit Midea HC-689WEN. Ky është testi i vërtetë i performancës sepse dëshironi që gjërat tuaja në frigorifer të ruhen. Shijojeni gjithashtu, me Prodhuesin Twist Ice Cube i cili ju ofron kube akulli vetëm kur ju nevojitet. 


  -Klasa e energjisë: A+.
  -Vëllimi i frigoriferit: 510L
  -Dyert e dyfishta për qasje më të lehtë
  -Numri i rafteve: 4
  -Numri i i fiokave:5

  -Niveli i zërit: 45 dB.
  -Gjatësia: 172.5cm
  -Gjerësia: 89cm
  -Thellësia: 69cm
  -Garancioni: 5 vite


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve