Nëntotali
0.00

Lavatriqe Midea, MF200W80, 8KG

339.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Me programin shtesë ExtraShort 30, mund të thani deri në 8 kg lavanderi shpejt dhe me efikasitet, por gjithashtu tepër butë.
  Rregullimi automatik i ngarkesës përcakton sasinë e rrobave në tre hapa. 
  Kështu, makina përdor vetëm sasinë e ujit dhe të energjisë elektrike që nevojitet për të kryer lavanderi. 
  Në pajisjet me sistemin ActiveWater, rregullimi automatik i vazhdueshëm ju jep rezultate jashtëzakonisht të sakta. 

  Ngarkesa maksimale e rrobave: 8 kg
  Ngjyra: E bardhë
  Garancia: 12 muaj
  Shpejtësia e rrotullimit gjatë kompresimit: deri në 1400 rpm
 • lavatriqe,midea,,mf200w80,,8kg

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve