Nëntotali
0.00

Thithëse Elektrike Fakir, Industriale, 21L

64.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Thithëse elektrike Fakir në siperfaqe të lagështa dhe të thata. Me anë të fuqisë 1000W arrihet pastrimi i shpejtë dhe efikasë i sipërfaqeve të ndryshme shtëpiake.Fal rrotave lëvizëse, lehtë mundë ta lëvizni kudo.Falë teknologjisë së fundit, ajo pastron lehtë dhe në të njejtën kohë me kursim të lartë të energjisë.

  -Turbo Power
  -Kapaciteti: 21l
  -2 Vite Garancion
 • thitheselektrike,fakir,industriale,21l,fshes,fshese,thithese,thithëse

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve