Nëntotali
0.00

Thithëse elektrike Fakir, apollo blue

64.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Fakir Apollo  BL 150 është një nga pastruesit më të efektshëm të pastrimit të qeseve me pastrim të patëmetë dhe vlera të efikasitetit të energjisë. Teknologjia inovative Cyclone siguron fuqinë më të madhe të thithjes dhe ndarjen e ndotjes së sigurt.Motor me performancë të lartë: Motori i rregullueshëm në kombinim me turbinë ka një efikasitet të veçantë për fuqinë optimale të thithjes.

  -Filtrimi higjienik: Një filtër EPA 10 siguron një kapacitet total filtri prej 85% për ajrin e pastër.

  -Fuqia: 800W, me konsum të vecant të energjisë
  -BigCapacity: Vëllimi i madh i qeseve të pluhurit përkundër madhësisë kompakte të pajisjes
  -Kapaciteti i pluhurit: 3.5L
  -Niveli i zhurmës: 76dB
  -Pesha:6.3 kg
  -Kokat shtese për hapësira të ndryshme: hunda e çarçafës dhe hundëzat e tapiceririve dhe furça e  mobiljeve.
  -Garancioni: 2 Vite


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve