Nëntotali
0.00

Tharëse për flokë, Fakir

19.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  2 shpejtësi dhe 3 cilësime të temperaturës dhe kokë të ngushtë blow-up jep vitalitetin dhe shkëlqimin e flokëve. Ajo ka karakteristikën e dhënies së formës më të përhershme të flokëve me butonin e goditjes së ftohtë.Mbulesa e shkarkueshme e filtrit për pastrim të lehtë dhe unazë varëse për përdorim praktik.

  -Fuqia:2200W
  -2 shpejtësi
  -3 cilësime të temperaturës

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve