Nëntotali
0.00

Mixer Fakir, Sierra Rose

32.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Aksesorë me cilësi të lartë: Shtojcat e integruara të përzierjes janë prej çeliku inox dhe janë të sigurta për larje enësh.

  Rregullim i thjeshtë i fuqisë: Thjesht kontrolloni nivelet e fuqisë shumë lehtë dhe zgjidhni pa probleme midis 4 niveleve të fuqisë si dhe nivelit të veçantë turbo.

  SPECIFIKIMET E PRODUKTIT:
  Konsumi maksimal i energjisë: 425 watts
  Tensioni i hyrjes: 220 – 240 V
  4 nivele shpejtësie plus modaliteti turbo
  Butoni i integruar i nxjerrjes
  Dorezë ergonomike I
  sigurt në lavastovilje I
  përshtatshëm për përdoruesit e djathtë dhe të majtë


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve