Nëntotali
0.00

Grirese Atomic Fakir RED 06/21

29.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Copëtues Ushqimi i cili falë tehave ju mundëson copëtimin e ushqimeve të ndryshme apo përzierjen e tyre.

  Kapacieti i enës: 1L
  Fuqia : 600W

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve