Nëntotali
0.00

Toster Fakir, Gravis

44.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Karakteristikat e këtij tosteri janë se e bëjnë përgatitjen e të gjitha llojeve të ushqimit shumë më të lehtë dhe më të përshtatshëm. Pllakat për pjekjeje paraqesin një kullim yndyror për gatim e cila nuk ka nevojë për yndyrë të tepërt.Me kontrollin e temperaturës vazhdimisht të rregullueshme, ju thjesht mund të zgjidhni temperaturën ideale për çdo vakt. Ushqimi është i gatuar në temperaturën ideale nga të dyja anët, duke garantuar rezultate të shkëlqyera.

  -1800W
  -Pllaka jo-ngjitëse
  -Pllaka e sipërme mund të fiksohet në pozitë të lartë për pjekjeProdukte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve