Nëntotali
0.00

Aparat për pjekjen e Petave, Krepave, Tacos, Dynerave, Omletit Dsp KC3026

36.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Me anë të Dsp KC3026 aparatit arrini të përgaditni pete në mënyrë cilësore dhe e cila është lehtë për pastruar falë sipërfaqeve jo-ngjitëse. Lehtë për të ruajtur në kuzhinë në sajë të mbajtësit të kabllos dhe rregullimit vertikal. Falë dorezës së izoluar, është e sigurt për tu përdorur, ndërkohë që indikatori i dritës tregon se kur është gati.

  -Tensioni: 220-240V 50/60Hz
  -Fuqia: 1400W
  -Madhësia e pllakës së brendshme: 25X25cm
  -Drita treguese e gatshme

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve