Nëntotali
0.00

Aparat për Waffle, DSP KK160

28.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Toster cilësor dhe praktik për përgaditjen e waffle. Shpërndarja e barabartë e nxehtësisë me qëndrueshmëri të njëjtë, siguron që të arrihet pjekje e njejtë në të gjithë siperfaqen. Sipërfaqja e brendshme e përbërë nga graniti për të parandaluar fërkimin dhe të lehtë për tu pastruar.

    -Fuqia: 1400W
  • aparat,per,waffle,,dsp,kk160

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve