Nëntotali
0.00

Blender DSP, KJ2093, 500W

29.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Blenderi DSP KJ2-093 është një përzierës i shkëlqyer i palëvizshëm që është në gjendje të bluajë vëllime të mëdha të produkteve në pak çaste. Ena e saj e madhe plastike mban 1.5 litra. masa qarkullon në drejtime horizontale dhe vertikale, duke siguruar bluarje të kujdesshme.

  -Fuqia: 500 W
  -Kapaciteti: 1.5 L
 • blender,dsp,,kj2093,,500w

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve