Nëntotali
0.00

Hekur për Flokë, DSP, 2n1, 10244A

24.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Tensioni : 220-240V~50/60Hz;
  Prodhimi: 58W;
  Madhësia e pllakës: 100x40mm;
  Pllaka alumini e veshur me qeramikë . 
  Fiket automatikisht pas 60 minutash.
  Aksesorët shtesë: vjen me dy shishe vaj bajamesh.
 • hekur,flokë,,dsp,,drejtuse,drejtuese,pijaster

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve