Nëntotali
0.00

Set për Stilimin e Flokëve, 3n1, Dsp, 20168

31.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Tensioni: 220-240V~50/60Hz
  Drejtues flokësh 25W dhe Furçë për tharëse flokësh 70W
  Materiali i pllakës: Alumin i veshur me qeramikë
  Diametri i tubit të ngrohjes: 32mm
  Kontrolli i temperaturës në bordin e qarkut elektronik, ngrohja e shpejtë me dorezë të lyer me pllaka.
  Tre aksesorë të këmbyeshëm të lyer.
  7 Rregullimi i temperaturës: 140℃, 150℃, 160℃, 170℃, 180℃, 190℃, 200℃;
  Nxehtësia deri në 180℃ në 3 minuta
  Pas 60 minuta të përdorimit fiket automatikisht.
  360° fuqi rrotulluese.
 • set,stilimin,flokëve,,3n1,,dsp,,brush,fenirim,drejtu,dredh

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve