Nëntotali
0.00

Pizza Pan Sunny, 36CM

19.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën

Out of stock

Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Pizza pan tepër i dobishëm për përgaditjen e pizzës. Në këtë lloj të panit elektrike ju mund të përgadisni pa merak duke mos u shqetësuar për djegje të mundshme.

  -Madhësia:36cm
  -Ngrohet në sajë të faktit se ka një rezistencë në zonën më të ulët që mbulohet nga një strehim metalik
  -Kapak qelqi transparent për të kontrolluar atë që po gatuajmë
  -Valvula e shkarkimit me avull
  -Krahët anësorë që lejojnë trajtimin dhe transportin edhe kur është e nxehtë
  -Rregullues i fuqisë në prizë
  -Sipërfaqja me shtresë jo-ngjitëse.

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve