Nëntotali
0.00

Thithese Elktrike, OR-CN 7010

49.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Thithëse elektrike ORCA në siperfaqe të lagështa dhe të thata. Me anë të fuqisë 2000W arrihet pastrimi i shpejtë dhe efikasë i sipërfaqeve të ndryshme shtëpiake.Fal rrotave lëvizëse, lehtë mundë ta lëvizni kudo. Falë teknologjisë së fundit, ajo pastron lehtë dhe në të njejtën kohë me kursim të lartë të energjisë.

  -Fuqia:2000W
  -Kapaciteti i pluhurit: 1.5L

 • thithese,elktrike,,or-cn,7010,,fshis,rrymes

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve