Nëntotali
0.00

Thithëse Industriale, OR-DVC 60

59.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Thithëse elektrike Industriale Orca, OR-DVC 60 e cila mundë të përdoret në siperfaqe të lagështa dhe të thata.
  Me anë të fuqisë 2200W arrihet pastrimi i shpejtë dhe efikasë i sipërfaqeve të ndryshme shtëpiake.
  Fal rrotave lëvizëse, lehtë mundë ta lëvizni kudo.Falë teknologjisë së fundit,
  ajo pastron lehtë dhe në të njejtën kohë me kursim të lartë të energjisë.

  -Fuqia: 2000W

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve