Nëntotali
0.00

Thithese Elektrike, HJW-1705

44.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Thithese Elktrike, HJW-1705 në siperfaqe të lagështa dhe të thata. Me anë të fuqisë 1600W arrihet pastrimi i shpejtë dhe efikasë i sipërfaqeve të ndryshme shtëpiake. Fal rrotave lëvizëse, lehtë mundë ta lëvizni kudo. Falë teknologjisë së fundit, ajo pastron lehtë dhe në të njejtën kohë me kursim të lartë të energjisë.

  -Fuqia:1600W
  -Kapaciteti i pluhurit:2.5L

 • thithese,elktrike,,,hjw-1705,fshis,rrymes,pluher,thithse

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve