Nëntotali
0.00

Radio për veturë, USB-SD-AUX

19.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Bluetooth stereo makine me hyrje AUX hyrje USB dhe një për microSD në mënyrë që të luani muzikën që dëshironi në format MP3 në njësi USB ose kartë microSD duke u lidhur drejtpërdrejt nga një pajisje Bluetooth ose kabllo AUX. 

  Karakteristikat teknike. 

  Furnizimi me energji elektrike: 12 V LCD dixhital Leximi i 2 formatet audio FMP3.


 • radio,per,veturë,,usb-sd-aux,KERR

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve