Nëntotali
0.00

Mbajtëse Telefoni, Ezra, EA59

1.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Mbajtëse magnetik me shirit të dyanshëm e cila i përshtatet çdo telefoni.Fal magnetit të saj cilësor, arrihet që telefoni të ketë një vendosje të sigurtë.

    -Diametri 32 mm 
  • mbajtese,telefonizraa59

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve