Nëntotali
0.00

Shtrydhëse Limoni, DSP KJ1056

17.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Shtrydhëse Dsp e përshtatshme dhe mjaft prakike për shtypjen e frutave.Kokë universale e shtypjes për fruta të mëdha dhe të vogla. Prodhimi i lartë për shkak të lëvizjes së majtë dhe të djathtë të konit. Shkalla e integruar për të lexuar sasinë e lëngut të shtrydhur.Ideale për kuzhinën e juaj dhe i lehtë për tu pastruar.


  -Kapaciteti: 1.2L
  -Materiali i trupit:Plastikë e forte
  -Kokë universale e shtypjes për fruta të mëdha dhe të vogla
  -Shkalla e integruar për të lexuar sasinë e lëngut
  -Magazinim i integruar kabllor
  -Lehtë për tu pastruar
 • shtrydhese,limoni,dsp,kj1056,shtrydhse

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve