Nëntotali
0.00

Hekur për flokë, Dsp, E-10023

9.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën

Out of stock

Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Drejtuese DSP e cila drejton në mënyrë të shpejtë dhe efikase flokët dhe në të njejtën kohë nuk i dëmton ato.Në paketim përfshihet edhe parfumi i cili mundë të përdoret në figaro dhe që mundëson një aromë të këndshme.

   -Tensioni: 100-240v
   -Temperatura maximale: 240C
   -Fuqia: 40W-59W
   -Flokët e aplikueshme: Thatë dhe të Lagësht

 • hekur,floke,dsp-10023

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve