Nëntotali
0.00

Brushë për flokë, Pritech TA1585

14.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Brushë Pritech e cila arrinë që përmes fuqisë 1000W, të ju mundëson tharje të shpejtë dhe efikase të flokëve.

  I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve dhe në të njejtën kohë nuk i dëmton ato.

  -Tensioni: 210-240v. 
  -Min- më pak se 80�C.
  -Max- 140�C. 
  -Modaliteti i montimit të kordonit të rrymës: 360�C i rrotullueshëm


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve