Nëntotali
0.00

Tharëse për flokë, FABA, 3900W

8.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:

  Për rezultate të shpejta dhe tharje efikase, kjo tharëse ofron një paketë të shkëlqyer tharjeje. 3900 W fuqi prodhon ekafisitet të tharjes, me dy shpejtësi dhe tre cilësime të temperaturës që mundësojnë kontroll të plotë mbi procesin e styling.3000W për një tharje efikase dhe të shpejtë. 3 temperatura / 2 shpejtësi për të përshtatur rrjedhën e ajrit dhe temperaturën gjatë tharjes.Rrjet i heqshëm për pastrim të lehtë për të siguruar performancë afatgjatë.Kabllo e gjatë e rrymës për më shumë komoditet në përdorim.

   

  -Fuqia: 3900 W
  -Cilësimet e temperaturës: 2
  -Cilësimet e shpejtësisë: 2
  -Përqendruesi: 1
  -Lloji i motorit: DC
  -Rrjeti i heqshëm: PO
  -Gjatësia e kordonit të fuqisë: 1.8 m


Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve