Nëntotali
0.00

Poç Led E-Tech, 3W.

1.29 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
  • Shitur dhe paketuar nga e-baa
  • Lista e Dëshirave
  • Lista e Krahasimeve
  • Ruaj në List
  • Përshkrimi:
    Poç Elkos e cila ofron dritë të fortë dhe në të njejtën kohë  kursim të energjisë deri në 90%

    -3W
  • po,led-tech,3w.

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve