Nëntotali
0.00

Thithëse Industriale, Orca, OR-CN 706

69.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Tensioni: 220V-240V
  Frekuenca: 50/60 Hz
  Fuqia: 850W (HE) /2000W MAX
  Lloji i motorit: i thatë
  Fuqia e thithjes: 150 W / 200 W
  Niveli i zërit: 66dB / 72dB
  Gjatësia e Kabllit: 5M
  Kapaciteti i pluhurit: 2,5L
  Gjatësia e zorrës: 1.6M
  Rrezja e funksionimit: 7,5 M
 • thithese,industriale,,orca,,or-wd101,,thithese,industriale,,orca,,or-cn,706

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve