Nëntotali
0.00

Thithëse Industriale Orca, OR-WD101

69.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Tensioni: 220V-240V
  Frekuenca: 50/60 Hz
  Fuqia: 1500 W
  Lloji i motorit: BY-PASS
  Fuqia e thithjes: 180 W
  Niveli i zërit: 85dB
  Gjatësia e Kabllit: 5M
  Depozita e pluhurit: 4 litra
  Gjatësia e zorrës: 1,6 M
  Rrezja e funksionimit: 7,5 M
 • thithese,industriale,orca,,or-wd101

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve