Nëntotali
0.00

Televizor Elkos 75inch, Smart, 4k, Uhd

799.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Televizor Elkos i cili përmes kualitetit 4k dhe madhësisë 75 inch, ofron pamje të qartë të fotografisë dhe kështu arrini që ti shikoni programet e juaja me imazh të qartë.Fal dizajnit të tij unik, ai arrin që të ketë një qëndrueshmëri të gjatë. Shikoni imazhe të qarta dhe të mprehta me kualitetin 4K UHD. Përjetoni një nivel tjetër të pamjes mbresëlënëse. Opcioni Smart mundëson që ti përdorni aplikacionet e ndryshme dhe gjithëashtu ta lidhni me telefon apo paisje të ndryshme.Zgjedhja ideale për shtëpin tuaj.

  -Elkos 
  -Smart
  -4k
  -Ultra High Definition
  -Sistemi: Android

  -75inch
  -Garancioni: 2 vite
 • tv,televizortelevizorlkos,75inch,smart,4k,uhd,

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve