Nëntotali
0.00

Televizor Elkos, 50inch, REVA227S

179.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën

Out of stock

Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  TV Elkos i cili përmes kualitetit  të lartë dhe madhësisë 50 inch, ofron pamje të qartë të fotografisë dhe kështu arrini që ti shikoni programet e juaja me imazh të qartë.Fal dizajnit të tij unik, ai arrin që të ketë një qëndrueshmëri të gjatë.Opcioni Smart mundëson që ti përdorni aplikacionet e ndryshme dhe gjithëashtu ta lidhni me telefon apo paisje të ndryshme.Ideale për shtëpinë e juaj

  -Elkos
  -Smart
  -Led
  -50inch
  -Garancioni: 2 vite
 • tv,televizortelevizorlkos,50inch,reva227s

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve