Nëntotali
0.00

Televizor Panda, 43inch, Led, Smart, 43PA4320S

299.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Televizor Panda 43PA4320S i cili fal performancave të cilat i ka ofron pamje të qartë të fotografisë falë kualitetit HD. Shikoni imazhe të qarta dhe të mprehta me HD ready që ka pikselë të mjaftueshëm dhe të përjetoni një nivel tjetër të pamjes mbresëlënëse. Tani mund të shikoni edhe detajet më të vogla në çdo skenë.Me anë të teknologjisë Smart, arrini që të kyqeni edhe në internet dhe mundë të shfletoni browserin apo të ndëgjoni programe të ndryshme në youtube.

  -43inch
  -Sistemi: Android
  -Smart Tv
  -Kualiteti: HD Ready
  -Dimenzionet: Gjerësia: 96.5 x Lartësia 60.6 x Diagonalja 109.5 cm
  -Garancioni: 2 vite

Produkte te ngjajshme



Ofertat





Lista e Krahasimeve