Nëntotali
0.00

Mini Furre me dy pllaka, AF40-25, 40L

89.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Furrë elektrike Asel AF40-25 40 litra është një furrë e mrekullueshme elektrike me dy furra sipër për gatim. Një furrë e tillë e kombinuar do të jetë e përshtatshme për kuzhinen tuaj. Kapaciteti i madh i furrës elektrike ju lejon të pjekni  në sasi të mëdha. Kjo furrë nuk kërkon ndonjë lidhje të veçantë. Prandaj, ai thjesht mund të futet në një prizë, dhe kontrolli i thjeshtë mekanik do të jetë i kuptueshëm për këdo.


  -Fuqia: 2300W
  -Kapaciteti: 40L
  -Rregullimi i ngrohjes së furrës nga 80 ° C në 320 ° C
  -Përfshihen 2 tepsi.
  -Ngrohja deri në 250 ° C zgjat 15 minuta.

  -Nuk ka garancion

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve