Nëntotali
0.00

Mixer Tefal, 200w,HT250138

25.90 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Ergonomike dhe mjaftë efikase e cila vjen me të gjitha kontrollet të cilat janë të lehta për tu arritur, nga shpejtësia që dëshironi të zgjidhni. Falë 200W dhe 2 shpejtësive të saj, lehtë mund ti rrahni të bardhët e vezëve dhe kremat e ndryshme.Kompakt për një ruajtje të lehtë.

  -200w
  -Numri i shpejtësive:2
  -Garancioni: 2 vite

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve