Nëntotali
0.00

Hekur Tefal, 2600W, FV5645E0

60.00 €

- Transporti 2€ në tërë Kosovën
Ju mund ta bëni blerjen e këtij produkti edhe përmes rrjeteve sociale:
 • Shitur dhe paketuar nga e-baa
 • Lista e Dëshirave
 • Lista e Krahasimeve
 • Ruaj në List
 • Përshkrimi:
  Hekuri  me avull l që nuk bën kompromis në performancën e saj. Hekuri Tefal është po aq efikas sa një hekur i avullit të rregullt dhe jep rezultate perfekte. Me një energji elektrike prej 2600W, ajo ofron rezultate hekurosjeje që përputhen me ato të një hekuri me kordon konvencionale. Butoni për prodhim të shpejtë të avullit dhe avull të fortë deri në 210g / min. Ato gjithashtu ndihmojnë në hekurosjen e kanateve të qëndrueshme. Shpërndarja e përsosur e avullit përmes hapjeve në të gjithë sipërfaqen e hekurosjes.


  -Rritje avulli: 210 g / min
  -Gjatësia e kordonit të energjisë: 1.80 m
  -Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 300 ml
 • hekur,tefal,2600w,fv5645e0,

Produkte te ngjajshmeOfertat

Lista e Krahasimeve